Besplatna promocija???

ImageUpravo tako...  Ako ste poljoprivrednik i želite vaše aktivnosti, proizvode i usluge predstaviti potencijalnim klijentima u BiH, ali i šire,  ovo je pravo rješenje za Vas. Agencija za računarske usluge "Industrija" u okviru ove akcije nudi besplatnu promociju Vaših poljoprivrednih aktivnosti, usluga i proizvoda na portalu "Poljoprivreda.ba", unutar Agro baze, i to trajno. Da, dobro ste pročitali - TRAJNO. 

Nakon kratke registracije na prvom bh. poljoprivrednom portalu unesite podatke o svojoj kompaniji ili obrtu i to je to. Pri ispunjavanju formulara primjetit ćete kako su određene stavke komercijalne prirode, ali ostavljeno Vam je na slobodu da, shodno svojim željama i mogućnostima, predstavite svoju kompaniju ili obrt u najboljem svijetlu. Sada je na vama da, slijedeći link za prijavu , popunite kratki formular,  nakon čega će u roku 24h podaci koje ste unijeli biti objavljeni na prvom poljoprivrednom portalu u Bosni i Hercegovini.

Šta čekate, PRIJAVITE SE

Foto priče

Nekad su sadili žitarice, a danas lješnjak

Na temu sadnje, uzgoja i obrade lješnjaka u protekle dvije godine u Livnu je održano nekoliko predavanja, a ogledno imanje na kojemu se praktično pokazivala pravilna rezidba voćke bilo je ono u vlasništvu Vlade Matića u obližnjim Grborezima.

Opširnije... Link