Signalizacija na prikolici?

Pitajte, odgovaramo

Poštovani,

Prije nekoliko dana sam kupio Labin progres od 12,2 KS sa paljenjem na špagu.

Imam namjeru da ugradim svjetla i signalizaciju na prikolici radi registracije. Molim Vas da mi odgovorite koliko bi to koštalo i da li bi mi to ugradili kod kuće?

S poštovanjem.

 

 

.....................................................................................................

 

Poštovani,

Za registraciju motokultivatora  nije Vam potrebno ugrađivati signalizaciju jer je isti ni u jednoj opciji nema pa mislim da je upitanju greška. Na prikolici je dovoljno postaviti tzv. mačje oči naprijed i nazad, radi lakšeg uočavanja istog u saobraćaju, a postavljanje prave instalacije je prilično komplikovano i zahtijevalo bi dodatne ateste koje iskreno rečeno ne znamo ni ko nam može dati.
Obratite se ponovo vašem MUP-u i tražite im dodatna pojašnjenja jer smo prisutni u cijeloj BiH-a i nigdje ne traže tako nešto.

 

Srdčan pozdrav,

Šekib Omerović

Ukoliko Vi želite dobiti besplatan savjet, pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Ranije odgovore Šekiba Omerovića  možete pročitati ovdje.

Foto priče

Nemaju ni put ni struju, ali prave najbolji sir na Balkanu

“Zlatni sir” sa farme “Zlatni Bor” iz istoimenog sela u fočanskoj mjesnoj zajednici Zavait osvojio je zlatnu medalju za najbolji sir na Šestom festivalu balkanskih sireva u Beogradu.

Opširnije... Link