Broćanska udruga mladih priprema hercegovačke proizvode za Dane berbe grožđa

Vijesti - Najave

Predsjednik Organizacijskog odbora manifestacije Dani berbe grožđa Predrag Smoljan i član navedenog odbora Marin Sivrić održali su sastanak s predsjednicom Broćanske udruge mladih (BRUM) Mateom Ivanković i članovima BRUM-a Lucijom Rozić i Martinom Ivankovićem te dogovorili suradnju u organizaciji ovogodišnjeg izdanja Dana berbe grožđa.

Nakon što je predsjednik Organizacijskog odbora članove BRUM-a upoznao s već poduzetim aktivnostima vezanim za organizaciju rujanske manifestacije, u nastavku sastanka dogovoreno je da će BRUM na ovogodišnjoj manifestaciji biti zadužen za pripremanje hercegovačkih proizvoda.

Uz već tradicionalno uživanje u vinu, posjetitelji će moći uživati i u hercegovačkim gastronomskim proizvodima koji će biti ponuđeni po pristupačnim cijenama, priopćeno je iz Općine Čitluk.


Izvor: FENA

Foto priče

Safet Salković pet decenija druguje s pčelama: One su zlopamtila, ali i odlični meteorolozi

Zbog ovogodišnjih odličnih prinosa meda pčelari u Tuzlanskom kantonu (TK) već sada zadovoljno trljaju rukama. Kako kažu, kvalitet meda je odličan, a osim na domaćem, bit će zastupljen i na tržištu Evropske unije.

Opširnije... Link