Mi smo ...

ImagePoljoprivrednici u Bosni i Hercegovini od oktobra 2006. godine imaju svoj internet portal putem kojeg komuniciraju, razmjenjuju iskustva i ideje.  Po prvi put u BiH na jednom mjestu mogu se naći sve informacije neophodne svakom poljoprivredniku, a i krajnjim korisnicima poljoprivrednih proizvoda.

Najtraženiji su BESPLATNI stručni savjeti koje Poljoprivreda.ba nudi svojim posjetiocima i to u oblasti stočarstva, uzgoja jagoda i malina, ljekovitog bilja, lješnjaka, kalifornijskih glista, te o održavanju poljoprivrednih mašina.

Treba spomenuti i obimnu Agro bazu poljoprivrednih subjekata, odnosno svih firmi i zadruga čija primarna djelatnost je vezana za poljoprivredu.

Tu su i dnevno ažurirane vijesti, najnovije informacije o kreditima za poljoprivrednike, dokumenti neophodni za rad poljoprivrednika, baza web stranica o poljoprivredi, forum putem kojeg svi posjetioci mogu komunicirati, mali oglasi i još mnogo toga.

Koliko je portal popularan među korisnicima svjedoči podatak od oko 1500 jednistvenih posjeta dnevno, odnosno oko 45.000 posjeta mjesečno. Uzimajući u obzir da ove posjetioce zanima isključivo poljoprivreda, broj posjeta je više nego odličan.

Da je portal posjećen i širom svijeta svjedoči podatak o prvom mjestu na najpoznatijem internet pretraživaču. Naime, ukoliko ukucate riječ “poljoprivreda” na www.google.com, primijetit ćete da se www.poljoprivreda.ba nalazi na prvom mjestu od oko 31.300.000 drugih internet stranica posvećenih poljoprivredi. Ili jednostavno provjerite ovdje .

O prvom poljoprivrednom portalu pisalo se i pričalo u mnogim medijima, od dnevnih novina do TV stanica. I svi se slažu u jednom, ovo je portal koji nudi najobimnije i najsvježije informacije o poljoprivredi.

Vlasnik Poljoprivreda.ba je Bela Vida doo, Importanne Centar Sarajevo (Bosna i Hercegovina)

 

Telefon:  +387 (0)33 264 660

Fax:  +387 (0)33 264 661

Dobro došli na www.poljoprivreda.ba!

 

Foto priče

Jasmina zapošljava 24 radnika i obrađuje 120 dunuma zemlje

Bosna i Hercegovina oko 80 posto potreba za hranom zadovoljava preko uvoza pa tako statistika bilježi i uvoz bijelog luka iz Kine, suhih šljiva iz Čilea, žitarica iz Poljske.

Opširnije... Link