Marketinška ponuda


ImagePrvi bh. poljoprivredni portal, oficijelno promoviran u oktobru 2006. godine, za vrlo kratko vrijeme postao je prepoznatljivo mjesto okupljanja svih poljoprivrednika iz regiona čiji broj posjetilaca iz dana u dan raste. Sigurno ste do sada primijetili da Poljoprivreda.ba svakodnevno radi na promociji bh. poljoprivrednika, o čemu svjedoče brojne objave u dnevnim i sedmičnim listovima, te internet portalima koji obrađuju tematiku blisku poljoprivredi.

Takva promocija rezultirala je prvim mjestom na najpoznatijem internet pretraživaču Google (to možete provjeriti ovdje), velikim brojem posjeta iz BiH i inostranstva. Posjete svakodnevno rastu, tako da prema posljednjim mjerenjima oko 1000 jedinstvenih posjetilaca dnevno posjeti naš portal, što iznosi oko 30 000  jedinstvenih posjetilaca mjesečno. Uzimajući u obzir da se taj broj odnosi na profilirane posjetioce koje isključivo zanima poljoprivreda, ovaj portal već je postigao svoj cilj.

Kako bismo učinili prvi bh. poljoprivredni portal još boljim i još kvalitetnijim, neophodno je da pojedine usluge imaju svoju simboličnu cijenu. Jedna od njih je pretplata na prisustvo u Agro bazi, gdje možete objaviti prezentaciju Vaše kompanije uz prateće fotografije.

VAŽNO: Osnovni model prisustva u AGRO bazi koji uključuje naziv kompanije, kontakt podatke i izlistavanje unutar jedne katergorije je BESPLATAN.

Cjenovnik komercijalnih elemenata u AGRO bazi:

 1. Link na web site ............................................ 10,00 KM / 5,00 EUR mjesečno
 2. Promotivni tekst ........................................... 25,00 KM / 13,00 EUR mjesečno
 3. Ilustracija (400x300px) .................................. 20,00 KM / 10,00 EUR mjesečno
 4. Logtip (60x60px) ............................................ 10,00 KM / 5,00 EUR mjesečno
 5. Izlistavanje u dodatnoj kategoriji Baze ...... 5,00 KM / 3,00 EUR/kat mjesečno


Cjenovnik marketinških bannera:

 1. Mini paket
  (banner 160X40 na početnoj stranici +
  izbor komercijalnih elemenata u AGRO bazi u
  ukupnoj vrijednosti 40 KM) ......................... 150,00 KM / 75,00 EUR mjesečno

 2. Midi paket
  (banner 200X120 na početnoj stranici +
  izbor komercijalnih elemenata u AGRO bazi u
  ukupnoj vrijednosti 50 KM) ........................ 300,00 KM / 150,00 EUR mjesečno

 3. Maxi paket
  (Centralni banner 468X60 na početnoj stranici +
  izbor komercijalnih elemenata u
  AGRO bazi u ukupnoj vrijednosti 65 KM) .... 500,00 KM / 250,00 EUR mjesečno


Sve cijene su obračunate na mjesečnoj bazi, dok za plaćanje unaprijed za pola godine odobravamo popust u iznosu od 10%, odnosno 20% za godinu dana. U naznačene cijene nije uračunat PDV.

Ukoliko se odlučite za bilo koju od navedenih usluga, Poljoprivreda.ba Vam nudi besplatne PR usluge, odnosno objavu svih novosti i uspjeha Vaše firme - nove ugovore, uspješno realizovane poslove, planirane i realizovane investicije, nove proizvodne programe, dobre poslovne rezultate, ugovore o zastupanjima, distributerstvu i sl. na našim stranicama.

Ako ste poljoprivrednik ili vaša djelatnost pripada ovoj privrednoj grani, a nemate vlastitu web prezentaciju ili ste nezadovoljni postojećom, Bela Vida, koja je vlasnik i idejni tvorac prvog bh. poljoprivrednog portala, nudi Vam izradu iste po simboličnoj cijeni od 499,00 KM.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Bela Vida doo, Importanne Centar, Sarajevo (Bosna i Hercegovina)

Tel: 033/264 660

Fax: 033/264 661

 

 

Foto priče

Jasmina zapošljava 24 radnika i obrađuje 120 dunuma zemlje

Bosna i Hercegovina oko 80 posto potreba za hranom zadovoljava preko uvoza pa tako statistika bilježi i uvoz bijelog luka iz Kine, suhih šljiva iz Čilea, žitarica iz Poljske.

Opširnije... Link