Marketinška ponuda


ImagePrvi bh. poljoprivredni portal, oficijelno promoviran u oktobru 2006. godine, za vrlo kratko vrijeme postao je prepoznatljivo mjesto okupljanja svih poljoprivrednika iz regiona čiji broj posjetilaca iz dana u dan raste. Sigurno ste do sada primijetili da Poljoprivreda.ba svakodnevno radi na promociji bh. poljoprivrednika, o čemu svjedoče brojne objave u dnevnim i sedmičnim listovima, te internet portalima koji obrađuju tematiku blisku poljoprivredi.

Takva promocija rezultirala je prvim mjestom na najpoznatijem internet pretraživaču Google (to možete provjeriti ovdje), velikim brojem posjeta iz BiH i inostranstva. Posjete svakodnevno rastu, tako da prema posljednjim mjerenjima oko 1000 jedinstvenih posjetilaca dnevno posjeti naš portal, što iznosi oko 30 000  jedinstvenih posjetilaca mjesečno. Uzimajući u obzir da se taj broj odnosi na profilirane posjetioce koje isključivo zanima poljoprivreda, ovaj portal već je postigao svoj cilj.

Kako bismo učinili prvi bh. poljoprivredni portal još boljim i još kvalitetnijim, neophodno je da pojedine usluge imaju svoju simboličnu cijenu. Jedna od njih je pretplata na prisustvo u Agro bazi, gdje možete objaviti prezentaciju Vaše kompanije uz prateće fotografije.

VAŽNO: Osnovni model prisustva u AGRO bazi koji uključuje naziv kompanije, kontakt podatke i izlistavanje unutar jedne katergorije je BESPLATAN.

Cjenovnik komercijalnih elemenata u AGRO bazi:

 1. Link na web site ............................................ 10,00 KM / 5,00 EUR mjesečno
 2. Promotivni tekst ........................................... 25,00 KM / 13,00 EUR mjesečno
 3. Ilustracija (400x300px) .................................. 20,00 KM / 10,00 EUR mjesečno
 4. Logtip (60x60px) ............................................ 10,00 KM / 5,00 EUR mjesečno
 5. Izlistavanje u dodatnoj kategoriji Baze ...... 5,00 KM / 3,00 EUR/kat mjesečno


Cjenovnik marketinških bannera:

 1. Mini paket
  (banner 160X40 na početnoj stranici +
  izbor komercijalnih elemenata u AGRO bazi u
  ukupnoj vrijednosti 40 KM) ......................... 150,00 KM / 75,00 EUR mjesečno

 2. Midi paket
  (banner 200X120 na početnoj stranici +
  izbor komercijalnih elemenata u AGRO bazi u
  ukupnoj vrijednosti 50 KM) ........................ 300,00 KM / 150,00 EUR mjesečno

 3. Maxi paket
  (Centralni banner 468X60 na početnoj stranici +
  izbor komercijalnih elemenata u
  AGRO bazi u ukupnoj vrijednosti 65 KM) .... 500,00 KM / 250,00 EUR mjesečno


Sve cijene su obračunate na mjesečnoj bazi, dok za plaćanje unaprijed za pola godine odobravamo popust u iznosu od 10%, odnosno 20% za godinu dana. U naznačene cijene nije uračunat PDV.

Ukoliko se odlučite za bilo koju od navedenih usluga, Poljoprivreda.ba Vam nudi besplatne PR usluge, odnosno objavu svih novosti i uspjeha Vaše firme - nove ugovore, uspješno realizovane poslove, planirane i realizovane investicije, nove proizvodne programe, dobre poslovne rezultate, ugovore o zastupanjima, distributerstvu i sl. na našim stranicama.

Ako ste poljoprivrednik ili vaša djelatnost pripada ovoj privrednoj grani, a nemate vlastitu web prezentaciju ili ste nezadovoljni postojećom, Bela Vida, koja je vlasnik i idejni tvorac prvog bh. poljoprivrednog portala, nudi Vam izradu iste po simboličnoj cijeni od 499,00 KM.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Bela Vida doo, Importanne Centar, Sarajevo (Bosna i Hercegovina)

Tel: 033/264 660

Fax: 033/264 661

 

 

Foto priče

Vratio se iz Italije i u BIH proizvodi koziji sir

Nešto poslije Teslića i Banje Vrućice, prateći korito Velike Usore, teškim drumom stižete do Blatnice i skretanja koje vas vodi za Očauš planinu. Nakon par kilometara cesta prestaje, pa se šumskim putem treba probiti do vrha. Dočekuje nas Miroslav Klječanin, farmer koji je na svojoj djedovini na Gornjem Očaušu, pokrenuo kompaniju “Mons Produkt” koja obuhvata farmu koza i preradu proizvoda od kozjeg mlijeka.

Opširnije... Link